Goudgraver.nl privacybeleid

Deze dienst wordt u aangeboden door Casual Gaming ApS (goudgraver.nl) - Adelgade 12, 1, 9000 Aalborg, Denmark. VAT: 36997931. De volgende voorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen de serviceprovider (Casual Gaming ApS.) en de gebruiker.

• PERSOONLIJK IDENTIDICEERBARE INFORMATIE
    We kunnen de volgende informatie verzamelen wanneer u zich aanmeldt via een aanbod van Goudgraver.nl: voornaam, achternaam, geboortedatum, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, kredietkaart- of bankkaartinformatie of andere betalingsgegevens, afhankelijk van uw betaalmethode.

• TECHNISCHE INFORMATIE
    Wanneer een gebruiker toegang neemt tot een aanbod van Goudgraver.nl, verzamelen we mogelijk technische informatie over het toestel van de gebruiker, zoals het IP-adres dat de weergave van het aanbod van Goudgraver.nl heeft aangevraagd, het type besturingssysteem en de ID’s die aan het apparaat zijn gekoppeld.

• AANMELDINGS- EN ENQUÊTE-INFORMATIE
    Alle informatie die u ons verstrekt en alle informatie die u kiest met ons te delen als onderdeel van uw gebruik van een Goudgraver.nl aanbod, kan worden opgeslagen zoals het werd ingevoerd.

• COOKIES EN WEBBAKENS
    Cookies zijn tekstbestanden die we in de browser van uw apparaat kunnen plaatsen om onze systemen in staat te stellen uw browser te herkennen, om functies zoals opslag van items tussen bezoeken door te handhaven, om u gepersonaliseerde Goudgraver.nl advertenties op websites van derden en mobiele applicaties te tonen, en om gepersonaliseerde advertenties van derden binnen bepaalde aanbiedingen van Goudgraver.nl mogelijk te maken. We kunnen Adobe Flash-cookies gebruiken om uw instellingen, voorkeuren en gebruik in verband met een aanbod van Goudgraver.nl te onthouden. Webbakens, duidelijke GIF's of soortgelijke technologieën zijn kleine stukjes code die we in een Goudgraver.nl aanbod kunnen plaatsen om gegevens over bezoekersgedrag te controleren en te verzamelen binnen het aanbod van Goudgraver.nl.
    We kunnen een bevestiging ontvangen wanneer u een e-mail van Goudgraver.nl opent, indien uw computer dergelijke mogelijkheden ondersteunt. We kunnen ook andere vormen van informatie bijhouden, zoals welke games gebruikers op locatie spelen, eventuele in-game-fouten, hoe lang onze gebruikers hebben deelgenomen aan een Goudgraver.nl aanbod, de laatste keer dat een gebruiker een aanbod van Goudgraver.nl aannam, gebruikersgedrag en gameplay. Ook of een gebruiker onze games, sweepstakes, wedstrijden of andere promoties via een aanbod van Goudgraver.nl heeft gewonnen, meting van respons op advertentieacties en andere analyses van Goudgraver.nl aanbiedingen.

• SOCIALE NETWERKSITES
    Als u een aanbod van Goudgraver.nl opent via een sociale netwerksite van een derde partij, dan ontvangt Goudgraver.nl mogelijks informatie over uw profiel op sociale netwerken, inclusief maar niet beperkt tot de informatie die u publiekelijk beschikbaar stelt, uw sociale netwerksite gebruikers-ID, uw voor-, familie- en gebruikersnaam, en profiel- en omslagfoto's. Als u nieuwe leden uitnodigt voor uw sociaal netwerk of berichten verzendt via sociale spellen, enz., dan kunnen we de informatie verzamelen die aan die berichten is gekoppeld, inclusief de gebruikers-ID's, e-mailadressen en inhoud van de sociale netwerksites van uw vrienden.

• MOBIEL
    Wanneer u aanbiedingen van Goudgraver.nl via een mobiel apparaat opent, kunnen wij informatie ontvangen over uw locatie (op basis van uw IP-adres) en uw mobiele apparaat, met inbegrip van diverse unieke identificatoren die gekoppeld zijn aan uw apparaat, het hardwaretype, de versie van uw besturingssysteem en uw activiteit op de site. Wij kunnen deze informatie gebruiken om u gepersonaliseerde advertenties en andere inhoud te bieden, inclusief advertenties en inhoud op basis van uw locatie.
    1. De goudgraver.nl mobiele berichtendienst (de "Service") wordt beheerd door Casual Gaming ApS ("goudgraver.nl", "wij" of "ons"). Uw gebruik van de Service houdt in dat u akkoord gaat met deze voorwaarden (“Mobiele voorwaarden”).
    2. We kunnen de Service of een van de functies ervan wijzigen of annuleren zonder voorafgaande kennisgeving. Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, kunnen wij deze Mobiele Voorwaarden ook op elk moment wijzigen en en indien u de Service blijft gebruiken na de ingangsdatum van dergelijke wijzigingen, betekent dit dat u dergelijke wijzigingen accepteert.
    3. Door in te stemmen met 's SMS/tekstberichtenservice, gaat u akkoord met het ontvangen van terugkerende SMS/tekstberichten met servicegerelateerde en promotionele berichten, waaronder updates, waarschuwingen en informatie (bijv. bestelupdates, accountwaarschuwingen, etc.) en promoties, specials en andere marketingaanbiedingen (bijv. winkelwagenherinneringen).
      Van en namens goudgraver.nl via tekstberichten via uw draadloze provider naar het mobiele nummer dat u heeft opgegeven, zelfs als uw mobiele nummer staat geregistreerd op een staats- of federaal bel-me-niet-lijst. Tekstberichten kunnen worden verzonden met behulp van een automatisch telefoonkiessysteem of andere technologie.
    4. U begrijpt dat u zich niet voor dit programma hoeft aan te melden om aankopen te kunnen doen, en dat uw toestemming geen voorwaarde is voor een aankoop bij Casual Gaming ApS. Uw deelname aan dit programma is geheel vrijwillig.
    5. We brengen geen kosten in rekening voor de Service, echter bent u verantwoordelijk voor alle kosten en vergoedingen in verband met sms-berichten die door uw draadloze provider worden opgelegd. De frequentie van berichten varieert. Standaardberichten- en gegevens tarieven kunnen van toepassing zijn bij uw draadloze provider. Controleer uw mobiele abonnement en neem contact op met uw draadloze provider voor meer informatie. U bent als enige verantwoordelijk voor alle kosten met betrekking tot sms-/sms-berichten, inclusief kosten van uw draadloze provider.
    6. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor de service. Sms het commando met het trefwoord STOP naar het nummer waarvandaan de sms is verzonden, of de afmeldlink (Land specifiek) in een sms-bericht om af te melden.
      U ontvangt een eenmalige bevestiging van uw afmelding per sms. Er worden geen verdere berichten naar uw mobiele apparaat verzonden, tenzij u hiertoe het initiatief neemt. Indien u zich heeft geabonneerd op andere Casual Gaming ApS en deze wilt opzeggen, moet u zich afzonderlijk afmelden voor deze programma's door de instructies in hun respectievelijke mobiele voorwaarden te volgen, behalve wanneer de toepasselijke wetgeving anders vereist. Voor ondersteuning of assistentie kunt u contact opnemen met de klantenservice zoals vermeld op de goudgraver.nl website.
    7. We kunnen elke code of elk telefoonnummer dat we gebruiken om de Service te bedienen op elk moment wijzigen en zullen u van deze wijzigingen op de hoogte brengen. U erkent dat alle berichten, inclusief eventuele STOP-verzoeken, die u verzendt naar een verkorte code of telefoonnummer dat we hebben gewijzigd, mogelijk niet worden ontvangen en dat we niet verantwoordelijk zijn voor het inwilligen van verzoeken die in dergelijke berichten worden gedaan.
    8. De draadloze providers die door de Service worden ondersteund, zijn niet aansprakelijk voor vertraagde of niet-bezorgde berichten. U gaat ermee akkoord ons een geldig mobiel nummer te verstrekken. Indien u een nieuw mobiel nummer krijgt, moet u zich met uw nieuwe nummer aanmelden voor het programma.
    9. Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, stemt u ermee in dat wij niet aansprakelijk zijn voor mislukte, vertraagde of verkeerd geadresseerde levering van informatie die via de Service is verzonden, eventuele fouten in dergelijke informatie, en/of enige actie die u al dan niet onderneemt op basis van de informatie of Service.

• GEBRUIK EN VEILIGHEID VAN VERZAMELDE INFORMATIE
  • De persoonlijke data is geregistreerd door Goudgraver.nl en opgeslagen voor de periode van vijf jaar, waarna deze informatie zal worden verwijderd. Wij werken ook samen met een heleboel derden bedrijven die data verwerken en opslagen. Deze bedrijven verwerken deze informatie enkel voor ons en beschikken niet over de roestemming om deze te gebruiken voor eigen doeleinden.
    Wij werken enkel samen met dataverwerkers binnen de EU of landen die voldoende beveiliging kunnen waarborgen bij het aanleveren van uw informatie. De databeheerder voor goudgraver.nl is Goudgraver.nl.

1. We kunnen uw gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord gebruiken om u als gebruiker van een Goudgraver.nl aanbod te identificeren, om u van diensten te voorzien en om transacties te verwerken. We kunnen uw gebruikersnaam en icoon of profielfoto, indien van toepassing, gebruiken of weergeven voor rankings, wedstrijden of sweepstakes, chatidentificatie en/of topscores van games. We kunnen uw geboortedatum gebruiken om te bevestigen dat u in aanmerking komt om deel te nemen aan het aanbod van Goudgraver.nl.
    2. Onder voorbehoud van de voorwaarden van dit privacybeleid, kunnen we uw contactgegevens gebruiken om e-mailcampagnes en/of onze nieuwsbrieven ter promotie te verwerken en om u updates, beveiligingsmeldingen of administratieve berichten met betrekking tot aanbiedingen van Goudgraver.nl te sturen. Uw contactinformatie stelt ons in staat om u op de hoogte te houden van nieuwe functies, verbeteringen, oplossing van Goudgraver.nl aanbiedingsproblemen, om uw vragen aan de klantendienst te behandelen, en om u te informeren over nieuwe spelmogelijkheden, sweepstakes, wedstrijden, prijzen en/of speciale evenementen.
    3. Als de functie “Vertel een vriend” beschikbaar is in het kader van een bepaalde Goudgraver.nl aanbieding en u ervoor kiest om hieraan deel te nemen, dan wordt uw e-mailadres gedeeld met de persoon aan wie u de Goudgraver.nl aanbieding stuurt via deze functie. We kunnen een IP-adres gebruiken om de juiste versie per land van een Goudgraver.nl aanbod aan een gebruiker te tonen, of om de toegang tot de site te beperken voor gebruikers die onze gebruiksvoorwaarden hebben geschonden.
    4. We gebruiken cookies en andere technologieën, zoals identificeerders van mobiele apparaten, om uw ervaring met Goudgraver.nl aanbiedingen te verbeteren. Met deze technologieën kunnen wij onze partnerprogramma's beheren en u voorzien van aangepaste inhoud of aanbiedingen, zoals gepersonaliseerde Goudgraver.nl advertenties op andere websites en mobiele applicaties, en gepersonaliseerde advertenties van derden in het kader van bepaalde Goudgraver.nl aanbiedingen. Door cookies kan u zich ook automatisch aanmelden wanneer u een aanbod van Goudgraver.nl opent. Cookies bieden ook andere operationele activiteiten aan in het kader van een Goudgraver.nl aanbod.
    5. We kunnen de verzamelde informatie gebruiken om geaggregeerde, geanonimiseerde statistieken over onze gebruikersgemeenschap te berekenen om ons aanbod van Goudgraver.nl te verbeteren, of voor veiligheidsdoeleinden.
    6. Als u een sociaal spel opent, dan kunnen we uw profiel-ID van sociaal netwerksites gebruiken om uw account van een sociale netwerksite te koppelen aan uw activiteiten binnen het sociale spel of om gepersonaliseerde Goudgraver.nl advertenties op de sociale netwerksite te bieden. We kunnen uw voor-, familie- en gebruikersnaam en -foto die beschikbaar zijn op de sociaal netwerksite gebruiken om u te identificeren op de sociale netwerksite-account die u hebt gekoppeld aan uw activiteiten binnen het sociale spel, evenals voor de doeleinden van rankings, wedstrijden, sweepstakes, game-topscores en/of identificatie van uw sociaal netwerk.
    7. Als u een sociaal spel opent en ons contactgegevens van een ander verstrekt met als doel informatie te leveren via een sociaal spel, dan kunnen wij deze informatie gebruiken om contact op te nemen en, indien nodig, deze persoon eraan te herinneren dat hij of zij werd uitgenodigd om deel te nemen aan een sociaal spel of inhoud ontving via een sociaal spel. Iedereen die uitgenodigd werd krijgt de mogelijkheid om geen verdere uitnodigingen van Goudgraver.nl te ontvangen.
    8. Wij van Goudgraver.nl nemen maatregelen om de informatie die we verzamelen te beschermen tegen verlies, diefstal, misbruik en ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging en vernietiging.

• HET DELEN VAN INFORMATIE
    We kunnen klantinformatie delen zoals hieronder beschreven.
    1. Bescherming van Goudgraver.nl en anderen
      We kunnen uw informatie vrijgeven indien er sprake is van een overtreding van de gebruiksvoorwaarden of andere overeenkomsten; als we van mening zijn dat de wet het vereist; of indien nodig om de rechten, eigendommen of veiligheid van Goudgraver.nl, onze klanten of anderen te beschermen. Dit omvat het uitwisselen van informatie met entiteiten voor het opsporen van fraude, voor bescherming en voor reductie van kredietrisico.
    2. Cookies, online advertenties en analyses
      Gelieve u te richten tot de instellingen en help-sectie van uw browser voor informatie over het blokkeren, wissen of het op de hoogte gebracht worden van cookies. Echter, omdat cookies u in staat stellen om gebruik te maken van enkele essentiële functies van Goudgraver.nl, raden we u aan om cookies ingeschakeld te laten.
    3. Mobiele advertenties
      De meeste mobiele apparaten bieden de mogelijkheid om u te onttrekken uit het verzamelen en gebruiken van informatie uit de apps die u gebruikt met als doel het weergeven van advertenties die zijn afgestemd op uw interesses. Raadpleeg de instellingen van uw apparaat voor meer informatie en om deze keuzes toe te passen.
    4. Sociale spellen
      Met betrekking tot sociale spellen kan u uw eigen sociale netwerkprivacyvoorkeuren beheren via uw sociale netwerksite-account.

• OPSLAGPERIODE
    De informatie wordt opgeslagen gedurende de wettelijk toegestane tijd. Ook verwijderen we de informatie wanneer deze niet langer nodig is. De periode is afhankelijk van de aard van de informatie en de reden voor opslag. Het is daarom niet mogelijk om een algemeen tijdschema op te geven voor wanneer de informatie wordt verwijderd.

• INZICHT EN KLACHTEN
    U hebt het recht om te weten welke persoonlijke informatie wij over u verwerken. U kan ook op elk moment bezwaar aantekenen wanneer deze informatie gebruikt wordt. U kunt ook uw toestemming voor de verwerking van uw informatie intrekken. Indien de informatie die wij over u beschikken onjuist is, dan heeft u het recht om de fout te corrigeren of te verwijderen. Vragen kunnen worden gesteld via onze klantenservice. Als u een klacht heeft over onze verwerking van uw persoonlijke gegevens, dan hebt u ook de mogelijkheid om contact op te nemen met het Data Protection Agency.

• SPONSORS, ADVERTEERDERS EN DERDEN
    Goudgraver.nl aanbiedingen kunnen u toestaan om met informatie te spelen of informatie te delen via sociale media (bijvoorbeeld door in te loggen via een sociale media-account of door de knop "Vind ik leuk" te gebruiken) of kunnen linken bevatten naar sociale-mediaservices of andere derden. Het gebruik van deze functies en koppelingen is onderworpen aan het privacybeleid van die bedrijven en uw instellingen voor die diensten.
    Goudgraver.nl heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt ingediend bij of wordt verzameld door sociale netwerken of andere derde partijen. We moedigen u aan om het privacybeleid van derden te bekijken om inzicht te krijgen in de manier waarop uw informatie kan worden verzameld en kan gebruikt worden door dergelijke derden.
    De site kan links bevatten naar websites van sponsors, adverteerders of andere derden die niet het eigendom zijn van of worden beheerd door Goudgraver.nl. Door deel te nemen aan een wedstrijd, proeflidmaatschap of andere zaken georganiseerd door Goudgraver.nl accepteert u co-registratie advertentie die uitsluitend wordt beheerd door derden.
    Het opnemen van, linken naar of toestaan van het gebruik of de installatie van een site van derden, applicaties, software, inhoud of reclame impliceert geen goedkeuring of bekrachtiging ervan door Goudgraver.nl.
    Goudgraver.nl heeft geen controle over, en neemt geen verantwoordelijkheid voor, de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van derden. Door de site te bezoeken of te gebruiken, stemt u ermee in om Goudgraver.nl vrij te stellen van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw gebruik van websites, inhoud, services of software van derden die via de site worden geopend.
    Uw communicatie of omgang met, of deelname aan promoties van, sponsors, adverteerders of andere derden die via de site worden gevonden, is uitsluitend tussen u en dergelijke derden.
    U stemt ermee in dat Goudgraver.nl niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld kan worden voor verlies of schade van welke aard dan ook die is opgelopen als gevolg van omgang met dergelijke sponsors, derden of adverteerders, of als gevolg van hun aanwezigheid op de site.

• ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR NIEUWSBRIEVEN, PRIJSVRAGEN EN SOCIALE MEDIA
    Nieuwsbrieven
    Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief, geeft u toestemming voor het ontvangen van marketingcommunicatie, waaronder nieuwsbrieven, speciale aanbiedingen en andere informatie van Casual Gaming ApS. Het basislidmaatschap is gratis en vrijblijvend. De informatie wordt opgeslagen in het klantenbestand van Casual Gaming ApS' en zal altijd worden behandeld in overeenstemming met de Wet Persoonsgegevens. U kunt altijd contact opnemen met support@Goudgraver.nl om uw informatie te verwijderen of te wijzigen. Indien u niet langer nieuwsbrieven wenst te ontvangen van Casual Gaming ApS, kunt u altijd onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" klikken. Daarna worden alle gegevens over uw abonnement verwijderd. Als u een particuliere klant bent, kunt u ook een e-mail sturen naar support@Goudgraver.nl, of ons bellen op tel. +44 0000, als u niet door ons benaderd wilt worden met speciale aanbiedingen en nieuws.

Prijsvragen
    In verband met het abonneren op onze nieuwsbrief, houdt Goudgraver.nl regelmatig "maandelijkse winacties" (beginnend op de 1e van elke maand en eindigend op de laatste dag van de maand). De winnaars worden willekeurig getrokken uit onze actieve abonnees op de nieuwsbrief. Zodra u zich op de nieuwsbrief hebt geabonneerd, neemt u automatisch deel aan de prijstrekkingen die in samenhang met de nieuwsbrief worden georganiseerd. De prijs is NIET inwisselbaar voor geld of andere Goudgraver.nl goederen en wordt niet gedekt door enige garantie of waarborg. Onmiddellijk na het einde van de prijstrekking van elke maand wordt de gelukkige winnaar rechtstreeks op de hoogte gebracht en gecontacteerd via het e-mailadres dat is opgegeven door Casual Gaming ApS, waarna de winnaar zijn/haar privéadres kan sturen naar Casual Gaming ApS. De prijs wordt per post verzonden. Als u als winnaar bent getrokken, maar niet reageert binnen 7 werkdagen na de datum waarop Casual Gaming ApS contact met u heeft opgenomen, zal een nieuwe winnaar worden getrokken.

Sociale Media
    1. Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan de prijstrekkingen
    2. De winacties worden niet gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met META (Facebook, Instagram etc.)
    3. De aanbieder van de winacties is: Casual Gaming ApS (goudgraver.nl) - Adelgade 12, 1, 9000 Aalborg, Denmark. CVR: 36997931
    4. De geldigheidsduur van de winactie en de beëindiging ervan worden vermeld in de aankondiging
    5. Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld en vallen niet onder enig recht van terugvordering of garantie
    6. Het gebruik van valse persoonlijke gegevens leidt tot diskwalificatie
    7. De winnaar zal rechtstreeks op de platform kanalen worden aangekondigd en gecontacteerd en heeft 7 werkdagen de tijd om zijn adresgegevens door te geven zodat de prijs naar het adres van de winnaar kan worden verzonden
    8. De prijzen worden zo snel mogelijk rechtstreeks naar de winnaar verzonden
    9. De winnaar geeft toestemming aan Casual Gaming ApS om zijn/haar naam te gebruiken in de advertenties van de winnaar
    10. Bij indiening van toestemmingen en informatie, worden deze gegeven aan Casual Gaming ApS

• KINDEREN
    Goudgraver.nl aanbiedingen zijn zo ontwikkeld om het verzamelen en gebruiken van "persoonlijke informatie”, zoals gedefinieerd in de Children's Online Privacy Protection Act ("COPPA"), van kinderen onder de 18 jaar te voorkomen, tenzij voor de ondersteuning van interne operaties. We verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen. Als u jonger bent dan 18 jaar, dan mag u zich niet registreren voor een account of anderszins persoonlijke informatie aan ons verstrekken.
    Goudgraver.nl respecteert de privacy van ouders en kinderen en verbindt zich ertoe om te voldoen aan COPPA. Als een ouder van mening is dat zijn of haar kind persoonlijke informatie heeft verstrekt aan Goudgraver.nl, dan kan hij of zij contact met ons opnemen via e-mail of per post: Casual Gaming ApS (jonger dan 18), Adelgade 12, 1, 9000 Aalborg, Denmark. We zullen stappen ondernemen om de informatie onmiddellijk te verwijderen wanneer we erachter komen dat deze betrekking heeft op een persoon jonger dan achttien. We erkennen het belang van het beschermen van de privacy van kinderen en moedigen ouders aan om regelmatig de online-activiteiten van hun kinderen in het oog te houden en te controleren.

• OVEREENKOMST MET HET Goudgraver.nl-BELEID
    Door toegang te nemen tot en/of gebruik te maken van een van de aanbiedingen van Goudgraver.nl, geeft u aan dat u dit privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden begrijpt en dat u ermee instemt. Als u niet akkoord gaat met ons beleid, dan verzoeken wij u geen gebruik te maken van wat Goudgraver.nl te bieden heeft.

• De serviceprovider bij goudgraver.nl is Casual Gaming ApS.
    Een persoon kan mondeling of schriftelijk een verzoek tot verwijdering indienen en u kunt contact opnemen met de dienstverlener via het volgende:

Casual Gaming ApS
    VAT: 36997931
    Adelgade 12, 1
    9000 Aalborg
    Denmark

@ Support (a) goudgraver.nl